De zzp calculator

Verdien wat je waard bent

De stap maken naar fulltime zelfstandig ondernemer is spannend. Dat begrijpen we uit eigen ervaring maar al te goed. Bij 365 Consulting maken we het je daarom makkelijk. Wij regelen de opdrachten en zorgen ervoor dat je aan het werk blijft. Toch even geen opdracht? In dat geval is er een vangnet zodat de schoorsteen gewoon door blijft roken en zonder stress de juiste opdracht zich aan zal dienen. Als ondernemer blijf je natuurlijk eigen baas. Uiteindelijk bepaal jij of een opdracht bij je past.

“Na het eerste gesprek met 365 Consulting dacht ik ‘what’s the catch’? Ik heb het contract zelfs door een advocaat laten controleren. Maar het klopte echt. Als maat bij 365 Consulting heb ik alle voordelen van zelfstandig zijn, maar toch het gevoel dat ik ergens bijhoor. De collega’s zijn superleuk en we helpen elkaar als we ergens tegenaan lopen. De verdiensten zijn ook goed. Voor jezelf beginnen is natuurlijk best spannend, maar ik heb financieel juist meer zekerheid gekregen.”

Dayenne Taytelbaum

Sr. Dynamics 365 CE Consultant
(Functional & Technical)

Word jij onderdeel van onze maatschap?

Wij zijn altijd op zoek naar Dynamics professionals. Wil je kennismaken met ons tijdens een kop koffie? Laat dan je gegevens achter.

Hidden